De kenmerken van i-Reserve maken het inzetbaar voor elke tak van sport

Gebruikers stellen hoge eisen aan een applicatie. Een online reserveringssysteem als i-Reserve moet niet alleen makkelijk zijn om mee te werken, het moet ook geschikt zijn voor gebruik op tablet en mobiele telefoon. Het voordeel van i-Reserve is dat het geheel naar wens kan worden aangepast. Om dit te bereiken is i-Reserve modulair opgezet.

Gebruiksvriendelijk

Met i-Reserve heb je een gebruiksvriendelijke tool in handen waarmee je het leden makkelijk maakt om in te schrijven of klanten 24/7 een tennisbaan kunnen reserveren. In welke tak van sport je ook zit, i-Reserve neemt je werk uit handen.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve wilt inzetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn naar eigen smaak aan te passen en voor het online inschrijven kun je de look & feel volledig zelf vormgeven.

Responsive

Webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. i-Reserve is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit maakt het mogelijk om zelfs op de mobiel een inschrijving te maken.

Voordelig

i-Reserve is op licentiebasis (SaaS) in te zetten, je betaalt een vast bedrag per maand. i-Reserve is modulair opgebouwd, extra modules zijn eenvoudig bij te bestellen. Denk hierbij aan modules voor SMS of online betalen (iDEAL).