Wil je leden online laten inschrijven of klanten 24/7 laten reserveren? Je werk vereenvoudigen door het automatiseren van e-mails, ledenadministratie of personeelsplanning? i-Reserve maakt het makkelijk!

De voordelen van i-Reserve

Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen van i-Reserve. Ontdek zelf meer mogelijkheden in de online demo's of ga naar het functionaliteiten overzicht.

Met een paar muisklikken

Is het systeem eenmaal ingericht, dan kun je met slechts een paar muisklikken een reservering maken. Je leden kunnen gemakkelijk online inschrijven. Via handige overzichten en filters zie je in één oogopslag hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven. Je exporteert met één druk op de knop een overzicht naar bijvoorbeeld Excel.

Automatiseren

Bespaar tijd door de reserveringsbevestiging, een betaalbevestiging of een herinnering automatisch te laten versturen. De communicatie verloopt via e-mail of sms. Zijn er wijzigingen in de planning, dan voer je deze makkelijk en snel door. Klanten of leden krijgen hiervan automatisch bericht.

Modulair opgebouwd

i-Reserve is op licentiebasis (SaaS) in te zetten. Je betaalt een vast bedrag per maand. Hebt je alleen behoefte aan eenvoudige planning- en reserveringmogelijkheden of juist aan alle opties van het systeem? Bepaal hoe je gebruik wilt maken van i-Reserve. De software is modulair opgebouwd en extra modules zijn eenvoudig bij te bestellen. Denk hierbij aan modules voor export naar je financiële administratie of online betaalmogelijkheden. Gebruik je deze functies niet, dan betaal je er ook niet voor. Wel zo eerlijk.

Achter de schermen

Productontwikkeling hebben wij hoog in het vaandel staan. Ons ontwikkelteam is achter de schermen voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Niet alleen de nieuwste webtechnologieën maar zeker ook de feedback van onze klanten speelt hierbij een belangrijke rol. Als klant profiteer je natuurlijk mee van alle verbeteringen, nieuwe updates zijn automatisch beschikbaar. Dat kost je niets extra's.

Probeer 30 dagen gratis

Free Trial