Je zoekt een tool die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. i-Reserve is modulair opgebouwd en op maat samen te stellen. Betaal alleen voor de aanvullende functionaliteiten die je nodig hebt.

Online boeken

Met deze module kun je klanten of leden zelf een inschrijving laten maken waardoor je veel tijd bespaart. Je bepaalt zelf met welke inschrijvingsdialoog je wilt werken: kalender-, rooster- of de zoekdialoog.

Online betalen

Met deze module kan i-Reserve worden gekoppeld aan een betaalprovider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen inschrijvingen of abonnementskosten eenvoudig online worden betaald.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast heb je de beschikking over extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van concept facturen of het aanmaken van incasso's.

SMS

Met de sms-module heb je er ineens een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail worden verstuurd zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn interfaces beschikbaar naar REMS, Exact, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere lessen of reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven bij afname van bijvoorbeeld meerdere lessen.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen of je kunt kortingscodes weggeven die online kunnen worden ingewisseld.

Abonnement

Ledenadministratie is verbonden aan abonnementen. Moeten er maandelijks abonnementskosten worden betaald? Met deze module kunnen eenvoudig maandelijks facturen worden gegenereerd voor leden.

E-ticket

Via een scannerapplicatie is het mogelijk om de aanwezigheid van een bezoeker vast te leggen. Ook inzetbaar als toegangscontrole, denk hierbij aan tickets voor een evenement of activiteit.

CRM

Met deze module kan je i-Reserve inrichten met relatie beheer mogelijkheden. Klant statussen en bedrijven context emails inladen en geavanceerde orders maken.

Enquete

Met de Enquete module maak je verschillende vragenlijsten om klanten te bevragen.

Gerelateerde Pagina